ΑΕΚ: Χωρίς Άλεφ κόντρα στην Μπενφίκα – Αναλυτικά η αποστολή

Άλλη μια σημαντική απουσία για την ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα καθώς δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην 18άδα ο Άλεφ.

propoli

Παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων την Κυριακή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή και έτσι η Ένωση θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός πολύ σημαντικού παίκτη της στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ατομικό ο Αλμπάνης, έλεγχο ο Λόπες

Κατά τα άλλα, την Δευτέρα ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Έλντερ Λόπες υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση περί ρήξης πρόσθιου χιαστού και την Τρίτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, κ. Λάκη Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Λιβάγια, γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αποστολή για την Μπενφίκα

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωση τους 18 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με την Μπενφίκα και οι οποίοι είναι οι εξής: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

Δείτε επίσης: Super League: Δείτε τις ημερομηνίες των ντέρμπι μετά τη διακοπή

Loading