Κατηγορείται για βιασμό ο Νεϊμάρ: «Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο»

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βραζιλία από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η ιστοσελίδα «Globo» έφερε στη δημοσιότητα την καταγγελία μίας γυναίκας, η οποία υποστήριξε ότι την βίασε ο Νεϊμάρ στο Παρίσι.

propoli

Σε πρώτη φάση οι εκπρόσωποι του παίκτη αρνήθηκαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο, ωστόσο, ο ίδιος ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν φρόντισε λίγες ώρες αργότερα να δώσει την απάντησή του μέσω του Instagram με ένα βίντεο!

«Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο»

Παραδίδοντας στη δημοσιότητα μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες, που όπως υποστηρίζει του τα έστειλε η γυναίκα που τον κατηγορεί, ο Νεϊμάρ τόνισε: «Όποιος με γνωρίζει, ξέρει τη συμπεριφορά μου, ξέρει ότι ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» αναφέρει στο βίντεο ο Νεϊμάρ.

Σύμφωνα πάντα με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, τα μηνύματα αυτά προήλθαν από την γυναίκα που έκανε την καταγγελία εναντίον του, μερκές ημέρες μετά τη συνάντησή τους.

«Υπήρξε σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα στους τέσσερις τοίχους. Την επόμενη ημέρα δεν συνέβη τίποτα. Ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη» αναφέρει, επίσης, ο Νεϊμάρ.

Σε ξεχωριστή δήλωση, που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου αναφέρεται:

«Παρότι εξεπλάγη από τα νέα, τα γεγονότα ήταν ήδη γνωστά στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, δεδομένου ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε θύμα απόπειρας εκβιασμού, από δικηγόρο από το Σάο Πάολο ο οποίος είπε ότι εκπροσωπούσε το φερόμενο ως θύμα.

Απορρίπτουμε απολύτως τις κατηγορίες και πάνω από όλα την έκθεση στα ΜΜΕ μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Όλες οι αποδείξεις της απόπειρας εκβιασμού και του μη βιασμού θα κατατεθούν στις αστυνομικές αρχές σύντομα».

 

Loading