Νίκη γοήτρου αναζητά η Λίλ

Με το μεγάλο ντέρμπι Λιλ- Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται το Σαμπιονά, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Την ίδια στιγμή η Λυών δοκιμάζεται στην έδρα της Ναντ.

propoli

ΝΤΙΖΟΝ-ΑΜΙΕΝ

Μετά τη νίκη επί της Λυών, η Ντιζόν παραμένει «ζωντανή» στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία. Η Αμιέν προέρχεται από ισοπαλία με την Σεντ Ετιέν και είναι αήττητη για έξι αγωνιστικές. Η επιλογή είναι: Νίκη για Αμιέν.

ΝΑΝΤ-ΛΥΩΝ

Η Ναντ χρειάζεται βαθμούς ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες. Η Λυών έχασε στο γήπεδό της από την Ντιζόν με 1-3. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΙΜ

Στη Μασσαλία οι γηπεδούχοι μετρούν εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Εκτός έδρας η Νιμ έχει απολογισμό πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μαρσέιγ.

ΚΑΕΝ-ΑΝΖΕ

Η Καέν είναι απογοητευτική στο γήπεδό της έχοντας δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η Ανζέ μετρά πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΜΟΝΑΚΟ-ΡΕΜΣ

Εντός έδρας η Μονακό έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Από τη δική της πλευρά, εκτός έδρας, η Ρεμς έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, εφτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μονακό.

ΛΙΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Εντός έδρας η Λιλ είναι αποτελεσματική, κάτι που πιστοποιείται από τις εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Μακριά από την έδρα της η Παρί έχει έντεκα νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες είναι ο εντός έδρας απολογισμός της ομάδας του Στρασβούργου. Η Γκινγκάμπ απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την Μονακό και μακριά από το «σπίτι» της μετρά δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για το Στρασβούργο.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΤΟΥΛΟΥΖ

Στο «σπίτι» της η Μονπελιέ έχει απολογισμό έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Τουλούζ νίκησε την Ναντ με 1-0. Μακριά από το γήπεδο της έχει πετύχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΡΕΝ-ΝΙΣ

Την ήττα με 3-1 από την Νιμ γνώρισε η Ρεν την προηγούμενη αγωνιστική. Η Νις επικράτησε με 1-0 της Μονπελιέ στη Νίκαια. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ

Στην έδρα της η Σεντ Ετιέν έχει δέκα νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Μπορντό νίκησε 2-0 την Μαρσέιγ. Εκτός έδρας η επίδοση της είναι δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Σεντ Ετιέν.

Loading