INTIME

«Ρέστα» Σπόρτινγκ για Πρίγιοβιτς και… απάντηση του παίκτη

Ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα μεταγραφικό στόχο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της. Μάλιστα, το όνομα και η φωτογραφία του επιθετικού του ΠΑΟΚ έχει περίοπτη θέση στο σημερινό πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola.

propoli

«Τα λιοντάρια σκέφτονται για τον Πρίγιοβιτς», αναφέρει ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, ενώ με μικρότερα γράμματα αναφέρεται ότι «η πρόταση στον ΠΑΟΚ και η εναλλακτική επιλογή του Μουριέλ, που συνεχίζουν να είναι αρνητικοί ως το προς να έρθουν στο Αλβαλάδε».

Τι προσφέρει η Σπόρτινγκ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, η ομάδα της Λισαβόνας προσφέρει περίπου 6,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, για να κάνει δικό της τον Σερβοελβετό φορ. Στον «Δικέφαλο», ωστόσο, δε συζητούν την παραχώρηση του βασικού επιθετικού τους και υπενθυμίζουν ότι ο παίκτης έχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ. Εάν οι Πορτογάλοι καταβάλουν το εν λόγω ποσό και ο ποδοσφαιριστής συναινέσει, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορεί να αποτρέψει τη φυγή του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μεταγραφική περίοδος στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου.

H απάντηση του «Πρίγιο»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανέβασε το πρωί της Παρασκευής (31/8) μία φωτογραφία του με την ασπρόμαυρη φανέλα και το χέρι στο σήμα του ΠΑΟΚ.

Από τους περισσότερους, αυτή η κίνηση ερμηνεύτηκε ως επιθυμία παραμονής στη Θεσσαλονίκη και ως «απάντηση» στα μεταγραφικά σενάρια.

Η φωτογραφία κατακλύστηκε από μηνύματα φίλων του «Δικεφάλου», που ζητούν από τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην Τούμπα.

 

View this post on Instagram

 

⚫⚪?

A post shared by Aleksandar Prijovic (@prijo09) on

Loading