Αμπάτε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έκανε μεγάλο παιχνίδι»

Όταν η αξία του ηττημένου, δίνει ακόμη μεγαλύτερη δόξα στο επίτευγμα του νικητή. Ο προπονητής της ομάδας Νέων της Μίλαν, Ινάτσιο Αμπάτε, έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Youth League, τονίζοντας πως έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι στον τελικό, ενώ στάθηκε στο δεύτερο γκολ που -όπως τόνισε- έκοψε τα… πόδια στην ομάδα του.

propoli

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την πρόοδο των παιδιών, για τη διαδρομή που έκαναν. Αναμφίβολα, από τη στιγμή που φτάνεις στον τελικό ελπίζεις να κατακτήσεις το τρόπαιο, όμως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας που έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ειλικρινά είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, κρίθηκε από κάποιες στιγμές: το πέναλτι. Είχαμε την ποιότητα για την ανατροπή αλλά πολύ γρήγορα δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι όμως τα πράγματα, πρέπει να γιατρέψουμε τις πληγές μας, να συγχαρούμε τους αντιπάλους μας και να προχωρήσουμε.

Το δεύτερο γκολ μας… έκοψε τα πόδια. Βλέπετε σήμερα πως και 2 χιλιάδες σουτ να κάναμε προς την αντίπαλη εστία, δεν θα βάζαμε γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες, αξίζαμε τουλάχιστον ένα γκολ, όμως έτσι κύλησαν τα πράγματα.

Δεν έχει πια νόημα να το σκεφτόμαστε άλλο. Πρέπει ειλικρινά να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας επειδή και για αυτούς ήταν ένα ιστορικό αποτέλεσμα».
 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Aliri