Αγώνας στη μνήμη του Θανάση Σκουρτόπουλου στις 7 Δεκεμβρίου στο Χαϊδάρι

Αγώνας στη μνήμη του Θανάση Σκουρτόπουλου στις 7 Δεκεμβρίου στο Χαϊδάρι

Πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του Ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ανδρών Θανάση Σκουρτόπουλου, ο Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου διοργανώνει αγώνα στη μνήμη του και τα έσοδα θα διατεθούν στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα. Η οικογένεια του Θανάση Σκουρτόπουλου και οι φίλοι του συμμετέχουν στη διοργάνωση, σε μια αναμέτρηση όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες Ελλήνων Βουλευτών & Παλαιμάχων Εθνικής Ελλάδας και η Team Skourtopoulos με διεθνείς αθλητές και παίκτες από τις ομάδες που είχε προπονήσει ο αείμνηστος τεχνικός.

Ο αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου, καθώς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε μεγαλώσει στο Χαϊδάρι.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε βυθίσει σε πένθος το ελληνικό μπάσκετ στις 5 Φεβρουαρίου 2026, όταν τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας, στο Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 60 ετών.

Γεννημένος στις 23 Μαΐου 1965 στην Αθήνα, ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου στο σπίτι του στο Ουλάν Μπατόρ, καθώς διατελούσε προπονητής της Khasiin Khuleguud, διεθνώς γνωστή ως Xac Broncos.

Loading

Play