Ακόμα μια διάκριση για τον κορυφαίο του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος αναδείχθηκε από τον κόσμο MVP Νοεμβρίου.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Ο Σέρβος εξτρέμ τη φετινή σεζόν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία στο γήπεδο.
Τον Νοέμβριο, σε ένα άσχημο αγωνιστικά διάστημα για την ομάδα, ο Zile δεν το έβαλε ούτε στιγμή κάτω, ακόμα κι όταν όλα έδειχναν εναντίον του ΠΑΟΚ.
Βρήκε δίχτυα κόντρα στην Κοπεγχάγη στην Τούμπα, έδωσε ασίστ στον Άκπομ στη Λεωφόρο και ταλαιπώρησε κάθε αντίπαλη άμυνα, όντας πολύτιμός σε όλες τις γραμμές με αστείρευτο πάθος και refuse to lose νοοτροπία.
Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP Νοεμβρίου ο Α.Ζίβκοβιτς συγκέντρωσε το 50,39% των ψήφων του κοινού και επανέλαβε την επιτυχία του Οκτωβρίου.
Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Γιάσμιν Κούρτιτς , που πέτυχε δύο γκολ κι έδωσε αμέτρητες μάχες, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης , που κράτησε σε πολλές στιγμές όρθια την ομάδα.
Δείτε επίσης: Στους κορυφαίους του Conference ο Πασχαλάκης
- Η FIFA αποφάσισε την αύξηση των ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών από το 2031
- Προκλήσεις και ευκαιρίες για την ανανέωση του ακτοπλοϊκού στόλου – Ανάσα για τους επιβάτες η συγκράτηση των τιμών στους ναύλους
- Στρατηγικές ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του κλάδου πλαστικών από τον Π. Γεροντόπουλο, πρόεδρο ΣΒΠΕ ###
- Ανησυχητικά στοιχεία για την ψυχική υγεία εφήβων στην Ελλάδα: 1 στους 4 διαγιγνώσκεται με διαταραχή
- Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει: 1 στους 7 ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία στην παιδική ηλικία