Την επιστροφή του Παπαντωνίου στη Λάρισα ανακοίνωσε η ομάδα από τη Θεσσαλία με τον Έλληνα γκαρντ να επιστρέφει μετά την περίοδο 2019-2020.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λάρισα:
«Η ΚΑΕ Λάρισα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πλέον και επίσημα την προσθήκη του Νώντα Παπαντωνίου στο φετινό ρόστερ.
Ο Νώντας είναι παλιός καλός γνώριμος της ομάδας καθώς τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε φορώντας τα κυανόλευκα έχοντας μέσο όρο 11 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 5 ασσίστ ανά αγώνα. Ο 31χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στην Κραϊόβα στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας και αναμένεται στη διάθεση του κόουτς Νίκου Παπανικολόπουλου από αύριο Τετάρτη 10/11. Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας Νώντα!!!».
Δείτε επίσης: Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Ζαμπά επιστρέφει στον ΠΑΟΚ»
- ΕΕ και Σαουδική Αραβία χαιρετίζουν την ανακοίνωση του Τραμπ για κατάπαυση πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν
- ΔΣΑ: Σφοδρή αντίδραση για την επιστολή της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σχετικά με τη συμπεριφορά δικηγόρων
- Ο γκρίζος άνθρωπος του Mark Greaney: Αποκλειστικά αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Άνοιγμα νέου καταστήματος Μασούτης στην Κέρκυρα
- Ξέσπασμα Πλεύρη κατά καλλιτεχνών που συμπαρίστανται στην Παλαιστίνη: «Μια “Λευτεριά στην Κύπρο” δεν θα πούνε ποτέ»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr