Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην τελική φάση και η πρόκληση είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς θα αγωνιστούμε μπροστά στο ελληνικό κοινό, δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος, ενόψει της προκριματικής φάσης του World Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, που θα διεξαχθεί από 6 έως 12 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πρωτόγνωρο για μας, καθώς θα συμμετάσχουμε σε μία σημαντική διεθνή διοργάνωση στην πατρίδα μας και θα αντιμετωπίσουμε ισχυρές ομάδες.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε πως είναι βέβαιος ότι ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης θα στηρίξει το τουρνουά και την εθνική ομάδα. «Ελπίζουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες στην προσπάθειά μας για την πρόκριση», πρόσθεσε.
Η εθνική ομάδα κληρώθηκε στον Α΄ όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία (6/4, 17:30), τη Σερβία (7/4, 17:30) και την Ολλανδία (8/4, 17:30). Αν τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις, θα εξασφαλίσει την πρόκριση για τα τελικά του Σίδνεϊ.
«Η επιδίωξή μας είναι να καταλάβουμε μία από τις πρώτες θέσεις του ομίλου και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο Βλάχος, προσθέτοντας ότι η ομάδα θα προχωρήσει βήμα-βήμα, ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα με την Ουγγαρία.
![]()

