Ο πρόεδρος της Παρτιζάν Όστογια Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε ότι ο αγώνας με την Ντουμπάι στο Βελιγράδι (5/3, για την 30η αγωνιστική της Euroleague) δεν θα διεξαχθεί λόγω της κρίσιμης κατάστασης στο Ντουμπάι. Η κατάσταση είναι ακόμη άγνωστη για τους τρεις παίκτες που βρίσκονται διακοπές στην πόλη.
«Τρεις από τους παίκτες μας πήγαν διακοπές στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της εθνικής ομάδας. Συμβατικά, δεν μπορούμε να υπαγορεύσουμε πού θα πάνε οι παίκτες μας διακοπές», σημείωσε ο Μιχαΐλοβιτς, προσθέτοντας ότι υπάρχουν έως και 14 παίκτες της EuroLeague στο Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της Φενερμπαχτσέ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Ο Μιχαΐλοβιτς συνέχισε: «Ευχαριστούμε το Ντουμπάι, που επέτρεψε στους παίκτες μας να προπονηθούν με την ομάδα τους. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο αγώνας εναντίον του Ντουμπάι θα αναβληθεί. Θα δεχτούμε το αίτημα του συλλόγου για αναβολή».
Είναι αβέβαιο το υπόλοιπο της σεζόν και η κανονικότητα της διοργάνωσης, όπως δήλωσε, επιστήνοντας την προσοχή στην ασφάλεια. «Η διάσωση ζωών είναι πολύ σημαντική. Τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδο της EuroLeague και αναμένουμε απαντήσεις», κατέληξε ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς.
![]()

