«Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις ένα παιχνίδι για να συμβεί αυτό»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χαρούμενος από τη χθεσινή νέα νίκη με 119-95 στο Σικάγο απέναντι στους Μπουλς, όπου οι Μπακς έκαναν το 3-1 στον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής, έστρεψε αμέσως προσοχή και ενδιαφέρον στο επόμενο παιχνίδι, που ελπίζει να είναι το τελευταίο σε αυτή τη σειρά.
«Πιστεύω ότι σίγουρα περνάμε καλά. Προφανώς το αποτέλεσμα είναι καλό και όλοι είναι χαρούμενοι. Ο τρόπος που παίζουμε όμως και στις δύο πλευρές του παρκέ είναι διασκεδαστικός. Παίζουμε με μεγάλη ένταση», πρόσθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους (10/19 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 9/12 βολές), 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής.
«Προφανώς όταν έχεις δυσκολίες, αυτό σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις ένα παιχνίδι για να συμβεί αυτό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είτε τα παρατάς, είτε βρίσκεις άλλον τρόπο να επηρεάσεις το παιχνίδι και να εμφανιστείς πιο δυνατός. Αυτό κάναμε, αλλά η δουλειά δεν τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα μας και ελπίζω να κάνουμε την δουλειά μας.»
- Έντονα συναισθήματα στην απονομή των 12ων Διεθνών Βραβείων Όπερας 2025
- BBC: Εξετάζει νέες καταγγελίες για μοντάζ ομιλίας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ
- Πάτρα: Εξαιρετική επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς σε βιομηχανικό χώρο στα Δεμένικα
- Η λόρεν Σάντσεζ Μπέζος εκθειάζει την ερμηνεία της Σίντνεϊ Σουίνι στην ταινία Christy, πιστεύει ότι αξίζει Όσκαρ
- Στη σύλληψη ύποπτου πωλητή κυβερνοεπιθέσεων προχώρησαν οι ελληνικές αρχές με τη βοήθεια της Europol
![]()
