Αποκλεισμός για τους Μπακς μετά την ήττα από τους Σπερς

Αποκλεισμός για τους Μπακς μετά την ήττα από τους Σπερς

Με την ήττα τους από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 127-95, οι Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκαν από τα πλέι οφ για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια. Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπέστη υπερέκταση στο αριστερό γόνατο, η ομάδα δεν είχε καμία ελπίδα απέναντι στους Σπερς, με τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση με 23 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 31 λεπτά. Εξαιρετικός ήταν και ο Στεφόν Κασλ με 22 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Οι Σπερς, με αυτή τη νίκη, ανέβηκαν στο 56-18 και διεκδικούν την πρώτη θέση στη Δύση, ενώ οι Μπακς υποχώρησαν στο 29-44.

Κορυφαίος για τους Μπακς ήταν ο Γκάρι Τρεντ με 18 πόντους. Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο λόγω τραυματισμού, ενώ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο αγωνίζεται στους Ουισκόνσιν Χερντ, την ομάδα των Μπακς στην G-League.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-37, 45-67, 79-102, 95-127

Loading

Play