Η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική, θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Η ΚΟΕ γνωστοποίησε σήμερα (26/11) ότι η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στο «στρατόπεδο» του «Δικεφάλου», θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Την προσεχή Τρίτη (30/11) θα διεξαχθεί το παιχνίδι ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΕΚ (Ποσειδώνιο, 15.00) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το οποίο και είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων covid – 19 στην ομάδα της ΑΕΚ.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κώστας Κυράνης και Αλέξανδρος Χατζηγούλας, παρατηρητής Διαιτησίας ο Νίκος Αργυρός και Αλυτάρχης του αγώνα ο Αντώνης Ρέντας».
Δείτε επίσης: Δήμαρχος Ιωαννιτών: Θετικός στον κορονοϊό, ενώ είχε κάνει και τις τρεις δόσεις
- Πόσο πιθανό είναι να δούμε μια ευρωπαϊκή υπηρεσία πληροφοριών;
- Europol: Συνελήφθη στην Ελλάδα ο κύριος ύποπτος μεγάλου δικτύου κυβερνοεπιθέσεων
- Ο Τζόζεφ Κοσίνσκι αποκαλύπτει τις προκλήσεις στα γυρίσματα της ταινίας F1 με τον Μπραντ Πιτ
- Εορταστικές εκδηλώσεις και συναυλίες στη Γκρέισλαντ του Μέμφις
- Στρατηγική στροφή της Airbnb προς αγροτουριστικούς προορισμούς
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
