Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει της νέας σεζόν θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (16/6) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, όπου θα αρχίσουν και τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα περνούν κατά γκρουπ.
Στις 1 Ιουλίου, η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως και πέρυσι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο αθλητικό κέντρο του Ζίενταμ (Schiedam) στην περιοχή του Ρότερνταμ και μέχρι τις 11 του μήνα, οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια, με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται προσεχώς.
Για τις 17 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την κυπριακή Ανόρθωση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το παιχνίδι αυτό θα λειτουργήσει ως η τελική πρόβα πριν από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Άρη για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ