Η Αρσεναλ πήρε τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του «Ανφιλντ», επικρατώντας 1-0 της Λίβερπουλ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μίκελ Αρτέτα είχε ξανά στην αρχική ενδεκάδα τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία στην Τούμπα για το Nations League.
Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής εξτρέμ, που είχε μείνει εκτός δράσης εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού, επανήλθε στην ενδεκάδα των «κανονιέρηδων» και αγωνίστηκε για 84 λεπτά, κερδίζοντας τα εύσημα από τον προπονητή του.
«Τι να πω για τον Χρήστο, είναι απίστευτος. Δεν ήθελε να βγει από το γήπεδο, ήθελε να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Πήραμε κάποια ρίσκα και σε εκείνο το σημείο αποφασίσαμε ότι ήταν αρκετό γι’ αυτόν, καθώς ήταν για ημέρες τραυματίας», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας.
![]()
