Μία πολύ σημαντική απώλεια θα έχει η Αταλάντα στον πρώτο αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού για τα play offs του Europa League.
Η ομάδα της Ιταλίας θα χάσει έναν πολύ σημαντικό παίκτη μπροστά στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Μπέργκαμο, καθώς τέθηκε νοκ-άουτ ο Αλεξέι Μίραντσιουκ.
Ο διεθνής Ρώσος μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο μυ του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, χάνοντας (πλην του αγώνα με τον Ολυμπιακό) και τα παιχνίδια με την Κάλιαρι και τη Γιουβέντους για τη Serie A, αλλά και με τη Φιορεντίνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.
Δείτε επίσης: Μαρινάκης: «Ο Μαρτίνς είναι φίλος και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού»
- Σε επίτιμο δημότη του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ανακηρύσσεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας
- Στην τελική ευθεία η «δίκη Μαραντόνα» για τα αίτια του θανάτου του
- Οι Σίξερς χάλασαν το πάρτι των Νικς στην πρεμιέρα της σεζόν
- Θετικές συνομιλίες στο Όσλο για Ζελένσκι: Στη Ρωσία μεταβαίνει ο Στιβ Γουίτκοφ
- Η Τουρκία μάς έπιασε στον ύπνο με το Τουρκολιβυκό μνημόνιο
![]()

