Όπως είναι γνωστό, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται ένα σύστημα ανώτατου ορίου μισθών, με «φόρο πολυτελείας» για όσους υπερβαίνουν το καθορισμένο όριο
Η Μπάγερν, δια στόματος του προέδρου της, Χέρμπερτ Χάινερ, τάσσεται ενάντια στους νέους κανόνες ελέγχου που έχει σχεδιάσει η UEFA για το οικονομικό Fair Play.
Όπως είναι γνωστό, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται ένα σύστημα ανώτατου ορίου μισθών, με «φόρο πολυτελείας» για όσους υπερβαίνουν το καθορισμένο όριο.
Όμως, αυτές οι κινήσεις δεν φαίνεται να βρίσκουν σύμφωνη την Μπάγερν Μονάχου.
«Το οικονομικό fair play ήταν μια καλή ιδέα, αλλά οι εξαιρέσεις έγιναν πολύ γρήγορα» δήλωσε ο Χάινερ σε συνέντευξή του στο Kicker.
«Το έργο πρέπει να γίνει πιο αυστηρό και πρέπει να γίνουν βελτιώσεις. Δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος γι’ αυτόν τον φόρο πολυτελείας. Για θεμιτό ανταγωνισμό, χρειάζεστε έγκυρους κανόνες με εμφανείς συνέπειες. Πολύ συχνά στο παρελθόν, οι όποιες προσπάθειες κυρώσεων αναθεωρήθηκαν ή μειώθηκαν. Δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι» πρόσθεσε.
- «Πολύ παραγωγικές» συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας: Γουίτκοφ και Κούσνερ είδαν τον Ζελένσκι
- Ζεστή βραδιά για το 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή με καλλιτέχνες και στελέχη του κόμματος
- «Υπέκυψε στην εισβολή του εξτρεμιστικού Ισλάμ» λέει ο Νετανιάχου για τη Γαλλία
- Έγκριση τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Λιβύη: πανηγυρίζει η Άγκυρα
- Διάλογος δικαστών και δικηγόρων: τι είπε ο Γ. Φλωρίδης στην εκδήλωση του Justice Watch
![]()

