Όπως είναι γνωστό, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται ένα σύστημα ανώτατου ορίου μισθών, με «φόρο πολυτελείας» για όσους υπερβαίνουν το καθορισμένο όριο
Η Μπάγερν, δια στόματος του προέδρου της, Χέρμπερτ Χάινερ, τάσσεται ενάντια στους νέους κανόνες ελέγχου που έχει σχεδιάσει η UEFA για το οικονομικό Fair Play.
Όπως είναι γνωστό, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται ένα σύστημα ανώτατου ορίου μισθών, με «φόρο πολυτελείας» για όσους υπερβαίνουν το καθορισμένο όριο.
Όμως, αυτές οι κινήσεις δεν φαίνεται να βρίσκουν σύμφωνη την Μπάγερν Μονάχου.
«Το οικονομικό fair play ήταν μια καλή ιδέα, αλλά οι εξαιρέσεις έγιναν πολύ γρήγορα» δήλωσε ο Χάινερ σε συνέντευξή του στο Kicker.
«Το έργο πρέπει να γίνει πιο αυστηρό και πρέπει να γίνουν βελτιώσεις. Δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος γι’ αυτόν τον φόρο πολυτελείας. Για θεμιτό ανταγωνισμό, χρειάζεστε έγκυρους κανόνες με εμφανείς συνέπειες. Πολύ συχνά στο παρελθόν, οι όποιες προσπάθειες κυρώσεων αναθεωρήθηκαν ή μειώθηκαν. Δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι» πρόσθεσε.
- Eurobasket U18: Νίκη για την Εθνική εφήβων στην τελευταία της εμφάνιση
- Αλέξης Χαρίτσης: Η μεθόδευση για την κάλυψη του σκάνδαλου ΟΠΕΚΕΠΕ και οι επιπτώσεις της
- Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα από τη μεταρρύθμιση Πιερρακάκη, περιορισμένες οι προσφορές
- Μακρόν: Καταγγελία για την απάνθρωπη συμπεριφορά της Χαμάς μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο ομήρων
- Ολυμπιακός: Σημαντική νίκη 3-2 επί της Ντεν Χάαγκ με σούπερ Ελ Κααμπί