Η Μπάγερν Μονάχου έχει αποκτήσει προβάδισμα εννέα βαθμών με επτά αγώνες να απομένουν στην Bundesliga, αλλά η επιθυμία για ρεκόρ γκολ παραμένει ισχυρή. Έχει ήδη πετύχει 97 γκολ στο πρωτάθλημα, μόλις τέσσερα λιγότερα από το ρεκόρ των 101 γκολ που σημειώθηκε τη σεζόν 1971/72.
Η ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί φαίνεται ικανή να ξεπεράσει τα 99 γκολ που σημειώθηκαν πέρυσι στην πρώτη χρονιά του Βέλγου προπονητή, ενώ ο Χάρι Κέιν στοχεύει στο ρεκόρ σκοραρίσματος όλων των εποχών της Bundesliga, το οποίο είναι 41 γκολ σε μία μόνο σεζόν και κατέχει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έχει ήδη σκοράρει 31 φορές στην Bundesliga.
Η επίτευξη αυτών των στόχων ξεκινά με την αναμέτρηση (4/4) στο γήπεδο της Φράιμπουργκ, η οποία έχει χάσει μόνο δύο από τους 19 εντός έδρας αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις.
![]()

