Χωρίς τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ έφτασε στο Ομάν η εθνική ομάδα βάδην προκειμένου να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ο έμπειρος πρωταθλητής αναγκάστηκε να επιστρέψει από την Ντόχα (ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού) στην Αθήνα, καθώς δεν καλύπτει τις απαιτήσεις εμβολιασμού που έχει θέσει σε ισχύ το Ομάν.
Πιο συγκεκριμένα, τα πρωτόκολλα στην αραβική χώρα απαιτούν δύο δόσεις εμβολίων για να μπορεί να εισέλθει κάποιος, ενώ ο Παπαμιχαήλ έχει κάνει μία αναμνηστική δόση εμβολίου μετά από νόσηση, όπως προβλέπεται στο πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
Η Ελλάδα θα μετάσχει με πέντε αθλήτριες στα 20χλμ. βάδην γυναικών, όπου έχει προϋποθέσεις να κυνηγήσει τη διάκριση. Επικεφαλής θα είναι η -όγδοη στους Ολυμπιακούς του Τόκιο- Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ θα μετάσχουν ακόμη οι Κυριακή Φιλτισάκου, Όλγα Φιάσκα, Χριστίνα Παπαδοπούλου και Έφη Κουρκουτσάκη. Για την κατάταξη των ομάδων, όπου θα συμμετάσχουν πέντε χώρες, υπολογίζονται οι τρεις καλύτερες αθλήτριες.
Ελληνική συμμετοχή θα υπάρξει και στα 10χλμ. βάδην ανδρών Κ20, όπου θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Παπαστεργίου.
Δείτε επίσης: Επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής, 1-0 την Ξάνθη
- Φρίκη στο Μεξικό: Τέσσερα αποκεφαλισμένα πτώματα σε αυτοκίνητο κοντά στο κοινοβούλιο της Γκερέρο
- Μεταγραφή-έκπληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε τον Ντάμφρις
- Τραμπ: Δεν απαιτείται συμφωνία για την απόκτηση ουρανίου από το Ιράν
- Αλαφούζος: «Αύγουστο 2027 μπαίνουμε στον Βοτανικό, λάθη σε προπονητές»
- Σημαντική αναβάθμιση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με νέα ΤΕΠ και λειτουργία στεφανιογράφου
![]()

