Διατηρεί την παραμονή η Κάλιαρι με ισοπαλία στην Μπολόνια (0-0)

Διατηρεί την παραμονή η Κάλιαρι με ισοπαλία στην Μπολόνια (0-0)

Η Κάλιαρι εξασφάλισε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο «Ρενάτο Νταλ’ Αρα» κόντρα στην Μπολόνια (0-0), στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A, γεγονός που της διασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία και για την επόμενη σεζόν. Η τοπική ομάδα, από την άλλη, απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της να προλάβει την είσοδο στην Ευρώπη. Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης παρέμεινε στον πάγκο των γηπεδούχων, χωρίς να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Στην 35η αγωνιστική, οι άλλες αναμετρήσεις περιλάμβαναν: Πίζα-Λέτσε 1-2, Ουντινέζε-Τορίνο 2-0, Κόμο-Νάπολι 0-0, Αταλάντα-Τζένοα 0-0, Σασουόλο-Μίλαν, Γιουβέντους-Βερόνα, Ίντερ-Πάρμα, Κρεμονέζε-Λάτσιο και Ρόμα-Φιορεντίνα.

Η Κάλιαρι εξασφάλισε την παραμονή της στη Serie A και οι ομάδες συνεχίζουν να μάχονται για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Μπολόνια έχασε πολύτιμους βαθμούς και οι προσδοκίες για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της μειώνονται.

Loading

Play