Ο Δήμος Ντικούδης, με ανάρτησή του σήμερα (18/2) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απάντησε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Μαρούσι εναντίον του. «Υποδείξεις, γελοιότητες και απειλές δεν με αγγίζουν» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο Ντικούδης, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος των Εθνικών Ομάδων, είχε γράψει στο προφίλ του πριν από τρεις ημέρες στα αγγλικά: «Όταν δεν μπορείς να κοουτσάρεις πια και βρίσκεσαι κοντά στο να υποβιβαστεί ένας σύλλογος με 2 εκατ. μπάτζετ, θα πρέπει να βρεις άλλους τρόπους να παραμείνεις στο προσκήνιο!» Θεωρήθηκε ότι η ανάρτηση αφορά τον προπονητή του Μαρουσίου, Ηλία Παπαθεοδώρου.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), δια του προέδρου της, Βαγγέλη Λιόλιου, προχώρησε στην παραπομπή της ΚΑΕ Μαρούσι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, για την ανακοίνωση κατά του Δήμου Ντικούδη.
Με τον Δήμο Ντούκουδη να επανέρχεται, έγραψε στο Facebook το απόγευμα της Τετάρτης (18/2):
«Το δικαίωμά μου να εκφράζω μπασκετικές απόψεις μετά από 17 χρόνια επαγγελματικής καριέρας και 5 χρόνια εκλεγμένο μέλος του δ.σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας, στην προσωπική μου σελίδα στα social media, δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Σε όποιον αρέσουν οι απόψεις μου καλώς, σε όποιον δεν αρέσουν, πάλι καλώς… Υποδείξεις, γελοιότητες και απειλές δεν με αγγίζουν…»
![]()

