Δράση δενδροφύτευσης από τον ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου

Δράση δενδροφύτευσης από τον ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σήμερα μια σημαντική κοινωνική δράση, συμμετέχοντας στη φύτευση 1.926 δέντρων στο περιαστικό δάσος Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στη συμβολή σε ένα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον.

«Είμαστε περήφανοι που ήρθαμε σήμερα εδώ να βοηθήσουμε σε αυτήν τη δράση για το αστικό πράσινο. Ως ΠΑΟΚ, είμαστε και εμείς μέρος της κοινωνίας, πρέπει να βοηθάμε και να δίνουμε πίσω σε αυτήν», δήλωσε ο Ανέστης Μύθου, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου στην εκδήλωση.

Συμπληρώνοντας τα λόγια του Μύθου, ο Σουηδός επιθετικός Αλεξάντερ Γερεμέγεφ τόνισε: «Ως οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι σημαντικό να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Είμαστε χαρούμενοι που το κάνουμε φυτεύοντας δέντρα. Η πόλη είναι πολύ όμορφη, αλλά είναι ωραίο να την κάνουμε πιο πράσινη».

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Biosolids, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται κανονικά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Η προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια να εργάζεται ατομικά.

Loading

Play