Ευκαιρία βελτίωσης για την Εθνική Ελλάδας στα φιλικά με Σουηδία και Ιταλία

Ευκαιρία βελτίωσης για την Εθνική Ελλάδας στα φιλικά με Σουηδία και Ιταλία

Η Εθνική Ελλάδας συγκεντρώθηκε την Πέμπτη (28/5) στο Marriott για να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει των φιλικών αγώνων με τη Σουηδία στις 4 Ιουνίου (εκτός) και την Ιταλία στις 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube, χαρακτήρισε την τρέχουσα περίοδο ως ιδιαίτερα δύσκολη, επισημαίνοντας ότι τα δύο αυτά φιλικά αποτελούν μια ευκαιρία για την Εθνική Ομάδα να δουλέψει και να βελτιωθεί.

«Είναι μία περίοδος αρκετά δύσκολη. Είναι τέλος της σεζόν, όλοι οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από μία απαιτητική χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα πριν από τα παιχνίδια με τη Σουηδία και την Ιταλία, διατηρώντας την ίδια σοβαρότητα που δείχνει πάντα αυτή η ομάδα», ανέφερε ο Γιοβάνοβιτς.

«Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε λίγο τον εαυτό μας και να δουλέψουμε κάποια πράγματα, γιατί είναι μοναδική ευκαιρία. Στην επόμενη φάση, στα παιχνίδια που θα δώσουμε τέλος Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου, θα υπάρχει διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού και λιγότερος χρόνος για προπονήσεις», πρόσθεσε.

Loading

Play