Εντυπωσιακή εμφάνιση Μιλουτίνοφ και Άπλμπι: MVP της 25ης αγωνιστικής

Εντυπωσιακή εμφάνιση Μιλουτίνοφ και Άπλμπι: MVP της 25ης αγωνιστικής

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού και ο Ταϊρί Άπλμπι της Μυκόνου ξεχώρισαν στην 25η αγωνιστική της Greek Basketball League, μοιράζοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) για πρώτη φορά φέτος.

Ο Μιλουτίνοφ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη επί του Άρη με 92-81, συγκεντρώνοντας 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Σέρβος σέντερ αγωνίστηκε 22 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα και με την απόδοσή του συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ισοφαρίζοντας τον Άπλμπι.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μυκόνου, Ταϊρί Άπλμπι, ήταν ο πρώτος σκόρερ στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου με 92-88, σημειώνοντας 21 πόντους και 9 ασίστ σε 37 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα. Η επίδοσή του του χάρισε επίσης 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Μιλουτίνοφ έγινε ο έβδομος παίκτης του Ολυμπιακού που κερδίζει τον τίτλο του MVP στην Greek Basketball League, ακολουθώντας τους Ντόντα Χολ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τάισον Ουόρντ, Άλεκ Πίτερς, Εβάν Φουρνιέ και Όμηρο Νετζήπογλου.

Σημαντική επίδοση είχε και ο Γκάμπριελ Γκαλβανίνι του Κολοσσού Ρόδου, ο οποίος συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, αν και η ομάδα του ηττήθηκε 108-93 από το Μαρούσι. Ο Βραζιλιάνος πάουερ φόργουορντ σημείωσε 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 31 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.

Loading

Play