Εντυπωσιακή εμφάνιση του ΛεΜπρόν στην Φιλαδέλφεια

Εντυπωσιακή εμφάνιση του ΛεΜπρόν στην Φιλαδέλφεια

Πλησιάζοντας τα 41α γενέθλιά του, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, στην 23η σεζόν του στο NBA, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς, οδηγώντας τους Λος Άντζελες Λέικερς στην νίκη με 112-108. Οι χιλιάδες θεατές στο «Xfinity Mobile Arena» παρακολούθησαν μια «μαγική» βραδιά NBA, με τον ανανεωμένο και αποφασιστικό ΛεΜπρόν, να τελειώνει τον αγώνα με 29 πόντους, επτά ριμπάουντ κι έξι ασίστ.

Τρεις ημέρες μετά το τέλος στο Τορόντο του απίστευτου σερί του με 10 πόντους για 1.297 αγώνες σε σχεδόν 19 χρόνια, ο αειθαλής σταρ των Λέικερς, ο οποίος θα γίνει 41 ετών στα τέλη Δεκεμβρίου, χάρισε την νίκη στην ομάδα του με 10 διαδοχικούς πόντους στα τελευταία λεπτά, συμπεριλαμβανομένου ενός τρίποντου με το ένα… πόδι (!), πανηγυρίζοντας με μία κίνηση σαν να φορά ένα στέμμα στο κεφάλι του, μια κλασική χειρονομία μετά τις πιο αποφασιστικές φάσεις του, υπενθυμίζοντας σε όλους ποιος είναι ο «Βασιλιάς».

«Ήταν το τέλος του ταξιδιού με αυτοκίνητο, ένιωθα απλώς καλά, από σήμερα το πρωί. Πρέπει να νιώσεις το παιχνίδι, ο Λούκα (σ.σ. Ντόντσιτς) επιστρέφει από ένα ταξίδι στην Ευρώπη, είχα καλά πόδια, ήξερα ότι έπρεπε να κάνω περισσότερα πράγματα επιθετικά», σχολίασε ο Τζέιμς μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οσον αφορά στον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από την Σλοβενία, όπου παρευρέθηκε στην γέννηση του δεύτερου παιδιού του, πέτυχε triple-double (31 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 11 ασίστ), ενώ ο προπονητής Τζέι Τζέι Ρέντικ επαίνεσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ως τον «συνδέσμο» της ομάδας του.

«Είναι σημαντικό να θυμόμαστε κατά καιρούς τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, ειδικά για αυτόν μετά το γεμάτο τραυματισμών ξεκίνημα της σεζόν, όπου προσπαθούσε κυρίως να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο».

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Νέα Υόρκη – Ορλάντο          106-100

Τορόντο – Βοστώνη            113-121

Σαρλότ – Ντένβερ             106-115

Μέμφις – Πόρτλαντ            119-96

Σικάγο – Γκόλντεν Στέιτ      91-123

Φιλαδέλφεια – ΛΑ Λέικερς     108-112

Γιούτα – Οκλαχόμα            101-131

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Loading

Play