Τέλος στο αρνητικό σερί έβαλε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νικώντας στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στη Euroleague την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε στο νήμα με 74-73 της Ισραηλιτικής ομάδας, βελτιώνοντας το σερί τους σε 5-4 βάζοντας τέλος στο σερί της Μακάμπι (5-0).
Μοιραίος για την ομάδα του Σφαιρόπουλου ήταν ο Ντέρικ Ουίλιαμας καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ μέτρησε στα 17΄΄ για τη λήξη 1/2 βολές και δεν πέτυχε την ισοφάριση (74-73), ενώ στο 1΄΄ αστόχησε κάτω από το καλάθι.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ίφε Λούντμπεργκ με 14 πόντους, ενώ από τους Ισραηλινούς ξεχώρισε ο Ντέρικ Ουίλιαμς με 20.
Τα δεκάλεπτα: 17-19, 39-38, 58-59, 74-73
Δείτε επίσης: Γεωργία – Σουηδία 2-0: Ζωντανή η εθνική μας
- Ιταλία: Πέθανε η Σοφία Κοράντι, η εμπνεύστρια του προγράμματος Εράσμους
- Η Χαμάς προειδοποιεί ότι το κλείσιμο του περάσματος της Ράφα θα καθυστερήσει την παράδοση των λειψάνων των ομήρων
- Νετανιάχου: Ο πόλεμος θα τελειώσει με τον αφοπλισμό της Χαμάς και την αποστρατιωτικοποίηση της Γάζας
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 17 θάνατοι σε τραγικό ατύχημα λεωφορείου
- Επιστροφή λειψάνων ομήρων της Χαμάς στο Ισραήλ από τη Γάζα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr