Την ήττα με 9-8 από τη Σερβία γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης εφήβων, στο ντέρμπι κορυφής του Δ΄ ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 (κάτω των 17), που διεξάγεται στη Μάλτα.
Η ελληνική ομάδα, που χρειαζόταν νίκη για να πάρει την πρώτη θέση (η ισοπαλία ευνοούσε τους «πλάβι»), έδωσε μεγάλη μάχη, ισοφάρισε (8-8) 2΄17΄΄ πριν τη λήξη με τον Καστρινάκη, αλλά δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ και τελικά οι Σέρβοι πήραν τη νίκη, χάρη σε τέρμα του Ουρόσεβιτς, 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, το συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα θα δώσει αύριο (15/9, 18:30) αγώνα πρόκρισης στα προημιτελικά, με αντίπαλο τη Ρουμανία, που τερμάτισε τρίτη στον Β΄ όμιλο.
Εφόσον περάσει, η εθνική θα παίξει στο προημιτελικό της Πέμπτης με τον νικητή του Α΄ ομίλου, που θα ξεκαθαρίσει αργότερα σήμερα, ωστόσο το πιο πιθανό είναι ο νικητής του συγκεκριμένου ομίλου να είναι το Μαυροβούνιο.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 3-4, 2-1
Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Δαμίγος, Τουρκομένης 1, Κανδανολέων 1, Νικολαΐδης, Αλμύρας 2, Καστρινάκης 1, Μπιτσάκος, Αμπαζής 1, Μύριλος 1, Μαθιόπουλος 1, Σπάχιτς, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.
- Εκτόξευση του πρώτου ελληνικού CubeSat: Ο DUTHSat-2 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη διαστημική τεχνολογία
- Ηχορύπανση: Οι σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία εκατομμυρίων Ευρωπαίων
- Αποτελεσματικοί έλεγχοι και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες από τον Τάκη Θεοδωρικάκο
- Σημαντική μεταγραφή: Ο Κλάιμπερν στην Μπαρτσελόνα
- Σύλληψη 32χρονου στη Θέρμη για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr