Περιστέρι και Κολοσσός Ρόδου δίνουν φιλικό αγώνα την Τετάρτη (9/9) στο κλειστό της οδού Κένεντι, το «Ανδρέας Παπανδρέου», με το ματς να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Η αναμέτρηση γνωστοποιήθηκε σήμερα (8/9) από τους «κυανοκίτρινους» και εντάσσεται στην προετοιμασία των δύο ομάδων για το εναρκτήριο τζάμπολ της σεζόν 2026-27.
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του Περιστερίου.
Για τους «κυανοκίτρινους» αυτό θα είναι το δεύτερο τεστ, αφού μέχρι τώρα έχουν δώσει ένα φιλικό στο Μέτσοβο απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής του Περιστερίου θα δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα και θα διαπιστώσει πόση πρόοδος έχει γίνει τόσο στην προετοιμασία όσο και στην αφομοίωση της αγωνιστικής του φιλοσοφίας από τους παίκτες.
![]()
