Γεωργία Μακρή: «Η πρόοδός μου με γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον»

Γεωργία Μακρή: «Η πρόοδός μου με γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον»

Ευχαριστημένη από την πρόοδό της, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση στη Ντόχα, εμφανίστηκε η Γεωργία Μακρή μετά την κούρσα των 5χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης. Η 19χρονη Ελληνίδα κολυμβήτρια κατετάγη 28η, δύο ημέρες μετά την 21η θέση στο 10άρι, επιδεικνύοντας βελτίωση σε σχέση με την 36η θέση που είχε πάρει πέρυσι και στα δύο αγωνίσματα.

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τη συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο. Τερμάτισα 21η στα 10χλμ. και 28η στα 5χλμ., συγκριτικά με πέρυσι που τερμάτισα 36η δείχνω πως έχω βελτιωθεί. Έχω και αύριο το νοκ-άουτ σπριντ και ελπίζω και εκεί να καταφέρω κάτι καλό», δήλωσε η Μακρή. «Κέρδισα πάρα πολλά πράγματα από τη διοργάνωση, κάθε αγώνας στο open water είναι και ένα μάθημα, είναι εμπειρία που θα με βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια». Δήλωσε ότι οι δύσκολες συνθήκες του αγώνα την κούρασαν, αλλά κρατάει τα θετικά από την εμπειρία.

«Μετά το Παγκόσμιο θα κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα για να ξελαμπικάρω σωματικά και ψυχολογικά. Μετά θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου και θα θέσω νέους στόχους για την καινούρια χρονιά με τον προπονητή μου κ. Βέζο. Θετικό το πρόσημο από τη συμμετοχή σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

.

Loading

Play