Γιαννακόπουλος: «Το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι να διακοπεί ο αγώνας»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέφρασε την επιθυμία του να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί τίποτα αρνητικό κατά τη διάρκεια του αγώνα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στην ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακάλεσε τον κόσμο της ομάδας να μην προκαλέσει καμία επεισοδιακή κατάσταση, ακόμα και αν ο αντίπαλος, Ολυμπιακός, προσπαθήσει να επηρεάσει τον αγώνα με κάποιον τρόπο.

propoli

«Λοιπόν, το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ειδικότερα τώρα που έγινε και η κλήρωση των διαιτητών και μπήκε η Τσαρούχα είναι, -γνωρίζοντας ότι η Θύρα 13 θα είναι άψογη και ότι δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη- να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα για να διακοπεί ο αγώνας, λόγω των ανθρώπων που κάθεστε στα court side» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε

«Θα παρακαλέσω, λοιπόν, κι εσάς να είστε κόσμιοι, να μην δώσετε δικαιώματα. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία, έχουμε και διαφορά 12 πόντων από το ΣΕΦ. Θα είναι κρίμα από τον Θεό, να έρθει ο οποιοδήποτε, τώρα μην λέμε ονόματα, όλοι καταλαβαίνουμε, να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, τα κοροϊδιλίκια του τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση, για να διακοπεί το παιχνίδι. Σας παρακαλώ όλους λοιπόν».

Δείτε επίσης: Super League: Άρχισαν οι επισκέψεις στα γήπεδα για την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας

Loading