Η Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ

Η Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του διεθνούς τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ, μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, στο Νο 30 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε της Αμερικανίδας Κάρολ Γιανγκ Σου Λι, που βρίσκεται στο Νο 153 του κόσμου, με 2-0 σετ.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στις Μάντισον Ινγκλις, Νο 135, και Μάγια Τζόϊντ, Νο 90, από την Αυστραλία.

Στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη ήτανκαταιγιστική και με δύο διαδοχικά breaks προηγήθηκε 4-0, πριν κρατήσει στη συνέχεια το σερβίς της και φτάσει άνετα στο 6-1, έπειτα από 39 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το ένατο game, όπου η Σάκκαρη έκανε break και πέρασε μπροστά με 5-4, για να κλείσει το σετ και τον αγώνα στο 6-4, ύστερα από 54 λεπτά.

Loading

Play