Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για τον ημιτελικό με την Μπάγερν, δηλώνει ο Ενρίκε

Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για τον ημιτελικό με την Μπάγερν, δηλώνει ο Ενρίκε

Μετά τη θριαμβευτική νίκη 3-0 επί της Ανζέ, ο Λουίς Ενρίκε εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον τίτλο, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τους τραυματίες ενόψει του ημιτελικού με την Μπάγερν Μονάχου την ερχόμενη Τρίτη (28/4).

«Έχουμε επεκτείνει το προβάδισμά μας έναντι της Λανς κατά δύο βαθμούς, δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, υπογραμμίζοντας την ικανότητα της ομάδας του να αποδίδει καλά. «Αν αρχίσεις τον αγώνα ήρεμα, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Όμως, εμείς μπήκαμε πολύ θετικά στο ματς», πρόσθεσε.

Ο Ενρίκε αναγνώρισε τη δυσκολία του επερχόμενου αγώνα, λέγοντας: «Ο ημιτελικός εναντίον της Μπάγερν έχει αρχίσει και δεν δίνω καμία πληροφορία». Αναφερόμενος στην αποβολή του Γκονσάλο Ράμος, σημείωσε ότι είναι απλώς μια μικρή λεπτομέρεια που δεν θα επηρεάσει την προετοιμασία της ομάδας.

Κλείνοντας, ο Ενρίκε τόνισε τη σημασία του ημιτελικού Champions League για την Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέροντας: «Σημαίνει τα πάντα. Έχουμε απίστευτους παίκτες και μια ομάδα υψηλού επιπέδου, οι οπαδοί μας στηρίζουν πάντα και η πόλη του Παρισιού θέλει να κατακτήσει το Champions League».

Loading

Play