Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επανεκλέχθηκε για όγδοη θητεία στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης, διασφαλίζοντας τη θέση του μέχρι το 2030. Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε: «Κερδίσαμε. Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε μια οικογένεια. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους μαζί».
Η μάχη για την κατάκτηση του 16ου Champions League ξεκινά άμεσα, όπως ανέφερε ο Πέρεθ. Η επιτυχία της ομάδας είναι προτεραιότητα και ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να διατηρήσει την κυριαρχία της Ρεάλ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Ο Πέρεθ εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο. Δήλωσε: «Η δέσμευσή μου είναι σαφής: να υπερασπιστώ την ανεξαρτησία της Ρεάλ Μαδρίτης και να διασφαλίσω ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να ηγείται του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».
Υπογράμμισε τη σημασία των νέων μεταγραφών, τονίζοντας ότι «οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο θα παίζουν πάντα μαζί μου». Η στρατηγική του Πέρεθ φαίνεται να επικεντρώνεται στη διατήρηση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας της ομάδας σε διεθνές επίπεδο.
![]()

