Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τη Spotify
Σε μια πολύ μεγάλη συμφωνία προχώρησε η Μπαρτσελόνα με την εταιρία μουσικής διανομής Spotify, αφού το ιστορικό γήπεδο των «μπλαουγκράνα» θα μετονομαστεί σε «Spotify Camp Nou».
Η συμφωνία, θα βάλει στα ταμεία των Καταλανών ένα ποσό περίπου 280 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο θα φέρει μεγάλες αλλαγές στον σύλλογο. Ο σύλλογος θα υποχρεωθεί να έχει το λογότυπο της εταιρίας στις φανέλες, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξει όνομα η έδρα της ομάδας.
Όπως σημειώνουν ισπανικά Μέσα, στο εξής η επίσημη ονομασία του θα είναι «Spotify Καμπ Νου» και ο καταλανικός σύλλογος θα λαμβάνει πέντε εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Το χρηματικό ποσό θα αυξηθεί όταν τελειώσουν οι εργασίες ανακαίνισης στον χώρο.
Δείτε επίσης: Super League: Την Παρασκευή η απολογία του Τζαβέλλα
- Κακοκαιρία: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία
- ΠΑΣΟΚ: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση εκφράζει την αντίθεσή της στην κυβερνητική πολιτική
- Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο θρύλος της αντισφαίρισης φτάνει τους 101 τίτλους στην Αθήνα στα 38 του χρόνια
- Τελικός Hellenic Championship: Στεφάνου, Αγγελόπουλος και Γουόκαπ παρακολούθησαν τον αγώνα του Τζόκοβιτς
- Η υποκλίση του Χόλιγουντ στη Miss Piggy: Τζένιφερ Λόρενς και Έμμα Στόουν φέρνουν τη ντίβα των Muppets στη μεγάλη οθόνη
![]()
