Κρόιφ, Μαραντόνα, Ριβάλντο και Ροναλντίνιο έπαιξαν συνολικά 680 επίσημους αγώνες, απέναντι στους 778 του Μέσι
Μόνος του και όλοι τους. Ο Κρόιφ, ο Μαραντόνα, ο Ριβάλντο και ο Ροναλντίνιο είναι, κατά χρονολογική σειρά, τέσσερις από τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν από το «Καμπ Νόου».
Αυτοί οι τέσσερις παγκόσμιοι σούπερ σταρ, έπαιξαν 17 σεζόν στη Μπαρτσελόνα, όσες και ο Λιονέλ Μέσι, μόνος του, «από το συναρπαστικό του ντεμπούτο απέναντι στην Αλμπαθέτε μέχρι το θλιβερό αντίο απέναντι στη Θέλτα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo Deportivo.
Κρόιφ, Μαραντόνα, Ριβάλντο και Ροναλντίνιο έπαιξαν συνολικά 680 επίσημους αγώνες, απέναντι στους 778 του Μέσι.
Κρόιφ (60 ), Μαραντόνα (38), Ριβάλντο (130) και Ροναλντίνιο (94) πέτυχαν συνολικά 322 γκολ, λιγότερα από τα μισά από τα 670 του Λιονέλ Μέσι.
Σε τίτλους, ο Λιονέλ πήγε στο Παρίσι με 10 πρωταθλήματα από τα 17 δυνατά, διπλά από τα 5 πρωταθλήματα που κατέκτησαν, Κρόιφ (1), Μαραντόνα, Ριβάλντο (2) και Ροναλντίνιο (2).
Σχετικά με το Champions League, ο Μέσι αφήνει πίσω του 4, ενώ, μόνο ο Ροναλντίνιο ως παίκτης κέρδισε το κορυφαίο τρόπαιο της Ευρώπης. Αυτό στο Παρίσι, αυτό που έχασε ο Αργεντινός λόγω της απόφασης του Ράικαρντ να μην τον καλέσει.
- YouTube: Η νέα σχεδίαση φέρνει επιρροές από την Apple
- Υψηλοί φόροι και πτώση επενδύσεων επιβραδύνουν την ανάπτυξη της βρετανικής οικονομίας
- Σόλομον: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει την αγορά εργασίας
- Η Σαγκάη στοχεύει να αναδειχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στις βιομηχανίες του μέλλοντος
- Champions League: Ανασκόπηση της βαθμολογίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
