Η Κηφισιά προχώρησε στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Αποστολάκη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΛ. Ο 27χρονος δεξιός μπακ εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας των Βορείων Προαστίων, έχοντας καταγράψει 16 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση της Κηφισιάς αναφέρει: «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός». Ο Αποστολάκης γεννήθηκε στις 28 Μαΐου 1999 και έκανε τα πρώτα του βήματα στη Νίκη Αλίμου, ενώ σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Το καλοκαίρι του 2020, ο Αποστολάκης μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και, μετά από ένα χρόνο, επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό, με τον οποίο είχε 43 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στη FC Sheriff Tiraspol, όπου συμμετείχε σε Champions & Europa League με 13 συμμετοχές.
Ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε επίπεδο U16, U17, U18, U19 & U21. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία!
![]()

