Τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Σερβία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τέθηκαν ήδη σε διάθεση, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ, για τον αγώνα της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου στις 21:45 στο Nations League. Η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι η προπώληση γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας PAME ETHNIKI.
Στην ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ ανέφερε ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Σερβία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, 21:45) είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα PAME ETHNIKI, καλώντας τους φιλάθλους να κλείσουν θέση και να στηρίξουν την Εθνική Ομάδα στην προσπάθειά της να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην προημιτελική φάση του UEFA Nations League και να διεκδικήσει μια μεγάλη διάκριση.
Η Εθνική Ομάδα έχει κάνει εξαιρετική πορεία στον 2ο όμιλο της league A του UEFA Nations League, απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Σερβία. Η στήριξη των φιλάθλων, σύμφωνα με την ομοσπονδία, μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση ώστε να «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο τον όμιλο και να κοιτάξει ακόμη ψηλότερα.
Η ΕΠΟ ζητά ένα ακόμη sold out στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους στην πλατφόρμα PAME ETHNIKI, που είναι το αποκλειστικό κανάλι πώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Σερβία.
![]()
