Λεβαδειακός: ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νόρμπερτ Γκιομπέρ

Λεβαδειακός: ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νόρμπερτ Γκιομπέρ

Η απόκτηση του Νόρμπερτ Γκιομπέρ ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/9) από τον Λεβαδειακό, που ενισχύει την αμυντική του γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία από το ιταλικό και το διεθνές ποδόσφαιρο.

Ο 34χρονος Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός έχει φορέσει 55 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ μετρά συνολικά 114 συμμετοχές στη Serie A και 125 στη Serie B. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και σε τελική φάση EURO, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική εμπειρία στο βιογραφικό του.

Ο Γκιομπέρ γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1992 και το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του πορείας το έχει διανύσει στην Ιταλία. Έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες της Ρόμα, της Μπάρι, της Σαλερνιτάνα, της Κατάνια, της Περούτζια και της Πεσκάρα, ενώ έχει περάσει επίσης από το ρωσικό πρωτάθλημα με την Τέρεκ Γκρόζνι.

Με τη Σαλερνιτάνα κατέγραψε τις περισσότερες συμμετοχές του, φτάνοντας τις 123, ενώ με την Περούτζια μέτρησε 51 εμφανίσεις. Ακολούθησαν 29 αγώνες με την Μπάρι, στους οποίους σημείωσε και ένα γκολ, και άλλοι 29 με την Κατάνια. Στην Πεσκάρα έπαιξε 12 φορές, ενώ με τη Ρόμα κατέγραψε έξι συμμετοχές.

Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν μετακινηθεί στον Λεβαδειακό ήταν η Αλ-Κολούντ της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 33 παιχνίδια, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ομάδας της Βοιωτίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της βοιωτικής ομάδας:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού Νόρμπερτ Γκιομπέρ. Γεννημένος στις 3/7/1992, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μετράει 55 διεθνείς παρουσίες με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, μεταξύ άλλων και σε τελική φάση Euro, έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό σε σημαντικούς συλλόγους και πρωταθλήματα.

Με 114 συμμετοχές στη Serie A, ακόμα 17 στο Κύπελλο Ιταλίας αλλά και 125 εμφανίσεις στη Serie B, έχει αγωνιστεί σε Ρόμα, Μπάρι, Σαλερνιτάνα, Κατάνια και Περούτζια. Επιπλέον έχει περάσει και από το ρωσικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Τέρεκ Γκρόζνι.

Την περασμένη χρονιά έκανε μία γεμάτη σεζόν στη Σαουδική Αραβία με την Αλ-Κολούντ, καταγράφοντας 33 συμμετοχές.

Νόρμπερτ σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Λεβαδειακού, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Loading

Play