Για την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και για το πρόβλημα με τον Καμπεριδη μίλησε ο Άρης Λυκογιάννης.
«Είχαμε μια ατυχία πολύ νωρίς στο παιχνίδι με τον Καμπερίδη. Ήταν σε εξαιρετική εβδομάδα και έδειξε σήμερα πως ήταν σε καλό μομέντουμ.
Θεωρώ πως είναι βαρύ το διάστρεμμα και δε θα είναι μαζί μας στο επόμενο ματς με τον Άρη. Ήταν επιτακτική η ανάγκη της νίκης σήμερα, ελέγξαμε τον αγώνα, είχαμε σταθερά το προβάδισμα και κερδίσαμε δίκαια. Ήρθε εδώ ο Απόλλων και έπαιξε ελεύθερα χωρίς άγχος.
Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Αυτά τα παιχνίδια έχουν πάντα τη δική τους ιδιαιτερότητα. Είναι καλό ότι κερδίσαμε, θέλουμε να παίρνουμε νίκες. Η χρονιά δεν έχει πάει όπως την υπολογίσαμε, όμως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας με πέντε παιχνίδια».
Δείτε επίσης: Νίκησε τον Απόλλωνα 81-76 ο ΠΑΟΚ
- Κρεμλίνο: Η πρόβλεψη του αποτελέσματος της συνόδου Πούτιν-Τραμπ θα ήταν λανθασμένη
- Συνάντηση Τραμπ-Πούτιν στην Αλάσκα με επίκεντρο την Ουκρανία
- ΗΠΑ: Στην Ουάσιγκτον έφτασαν 800 μέλη της Εθνοφρουράς για την αποκατάσταση της τάξης
- Βόρεια Κορέα: Συνάντηση του προέδρου της ρωσικής Κρατικής Δούμας με τον Κιμ Γιονγκ Ουν
- Τραμπ: Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να απελευθερωθεί ο Τζίμι Λάι στο Χονγκ Κονγκ