Τον Μαμαντού Κανέ θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός αύριο, Παρασκευή (27/8) για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του
Oι άνθρωποι του Ολυμπιακού είδαν τον 24χρονο μέσο από τη Γουινέα στις αναμετρήσεις με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Champions League και αποφάσισαν να τον αποκτήσουν, καθώς μένει ελεύθερος. Έχει παίξει 70 φορές με τη φανέλα της Νέφτσι, από το 2019 όταν αποκτήθηκε από τον εν λόγω σύλλογο. Επιπρόσθετα, είναι 4 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του, ων συμπαίκτης με τον Μαντί και τον Αγκιμπού Καμαρά.
Ο Κανέ, όμως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και καθώς στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ελεύθερη θέση ξένου, είναι πιθανό να τον παραχωρήσει δανεικός, εκτός κι αν υπάρξει παραχώρηση άλλου παίκτη εντός των επόμενων ημερών.
Ο Ολυμπιακός ήρθε και σε συμφωνία με την Μπράιτον για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Πολωνού μπακ, Μίχαλ Καρμπόβικ, διατηρώντας παράλληλα οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.
Δείτε επίσης: ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Κρίθηκε αβάσιμη η μήνυση του Γιαννακόπουλου»
- Ελεύθερη η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Πάκσι στο ΟΑΚΑ
- Δύο μέρες σε φέρετρο με φίδια: Η απίστευτη εμπειρία του Τζέικομπ Ελόρντι στο Euphoria
- Άγρια τρανσφοβική επίθεση στη Ρόδο: Τρεις άνδρες επιτίθενται σε 24χρονη τουρίστρια από τη Βραζιλία
- Νέοι κανόνες στην ΕΕ: Τέλος στην καταστροφή απούλητων ρούχων και αξεσουάρ
- Μπράνσον: «Δεν έχουμε συζητήσει για την επίσκεψη των Νικς στον Λευκό Οίκο»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
