Με πλήρη ρόστερ και χωρίς απρόβλεπτες απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αυτό το Σαβαβτοκύριακο.
Μπορεί να απουσιάζουν οι διεθνείς Μάνταλος, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι Ανσαριφάρντ, Λάτσι, Τσούμπερ και Μιτάι, ωστόσο ο Μιλόγεβιτς έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό.
Όπως όλα δείχνουν ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει πολύ δύσκολο έργο για τον καταρτισμό του βασικού σχήματος, αφού οι ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές ξεπερνούν τους 25.
Μόνο πρόβλημα είναι του Λιβάι Γκαρσία που συνεχίζει την αποθεραπεία του και δεν θα μπορεί να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής.
Δείτε επίσης: Σάκκαρη: Τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/09, 02:00) η μάχη της
- Ένταση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην οδό Ολύμπου
- Youth League: Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ νίκη-μισή πρόκριση στη Βοσνία
- Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός στο 7/7 με άνετη νίκη 40-26 επί του Δούκα
- Άμπου Ντάμπι: Ο Ζελένσκι ελπίζει οι διαπραγματευτικές ομάδες από Ουκρανία, Ρωσία και ΗΠΑ να συναντηθούν 6-10 Νοεμβρίου
- Στον τάφο του πάπα Φραγκίσκου προσευχήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
