Αισθητή μείωση στο μισθολογικό κόστος της Αρσεναλ, παρατηρείται όπως επισημαίνει η αγγλική εφημερίδα «The Sun» με αποχωρήσεις παικτών να έχουν ισορροπήσει κάπως τα οικονομικά.
Με τις αποχωρήσεις των Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ και Γουίλιαν, οι Λονδρέζοι μείωσαν σημαντικά την μισθοδοσία τους και για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, το κόστος αυτό, έπεσε κάτω από το… συμβολικό όριο των 100 εκατομμυρίων λιρών (σ.σ. 104 εκατομμύρια ευρώ).
Είναι χαρακτηριστικό, ότι επί των ημερών του Αρσέν Βενγκέρ κα ειδικότερα στην τελευταία τριετία, το μισθολογικό κόστος των «κανονιέρηδων», κυμαινόταν μεταξύ 124 και 130 εκ. ευρώ, ενώ η παρουσία του Ουνάϊ Εμερι στον πάγκο της ιστορικής ομάδας, «εκτόξευσε» το ποσό στα 195 εκατομμυρία ευρώ.
Δείτε επίσης: Ο Μπριχ στο Άρης – ΠΑΟΚ
- ΔΕΗ: Από παραγωγός ενέργειας σε τεχνολογικό κολοσσό
- Θεσσαλονίκη: Φτιάχνει ο καιρός με συννεφιά – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Σημαντική συνεδρίαση της ΝΔ για την εκλογή νέου γραμματέα την 10η Ιουνίου
- Μαγευτική συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας
- Αλλαγές στους δασμούς: Τέλος στα δωρεάν μικροδέματα από την Κίνα στην ΕΕ
![]()

