Τη νικηφόρα του πορεία συνέχισε ο πρωταθλητής των ATP Finals Ντανιίλ Μεντβέντεφ ο οποίος σήμερα (16/11) επικράτησε επί του Ζβέρεφ με 2-1 σετ.
Ο Μεντβέντεφ είχε ξεκινήσει με νίκη κόντρα στον Χουρκάτς, ενώ ο Ζβέρεφ δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί καθώς αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού ο Ιταλός Μπερετίνι.
Ο Ρώσος πρωταθλητής νούμερο 2 στην κατάταξη ξεκίνησε με 3-0 γκέιμς στο πρώτο σετ δείχνοντας ότι θα έφτανε με άνεση στην πέμπτη σερί νίκη.
Ο Γερμανός ωστόσο, «επέστρεψε» στο ματς και με όπλο το σερβίς του (13 άσοι) πήρε το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ.
Ο Ζβέρεφ έσωσε δύο ματς-μπολ, αλλά στο τρίτο το μπάκχαντ του δεν πέρασε το φιλέ, χαρίζοντας έπειτα από 2 ώρες και 35 λεπτά, την έβδομη σερί νίκη του Μεντβέντεφ σε ATP Finals.
Δείτε επίσης: Θλάση ο Τζαβέλλας, δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με Ολυμπιακό
- Ο ρόλος του Ρουί Βιτόρια στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού
- Προβληματισμός για τις διαταγές κατά των διαδηλωτών – Η αποκαλυπτική συζήτηση με τον υπουργό Άμυνας
- Κράτη του Κόλπου: Σε επιφυλακή λόγω της αυξανόμενης έντασης με το Ιράν
- Αμερικανικοί βομβαρδισμοί κατά ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων: μια σημαντική επιτυχία σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας
- Υπερτουρισμός: Οι πόλεις που αντιμετωπίζουν την πρόκληση του μαζικού τουρισμού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr