Η Μπαρτσελόνα προσθέτει στη δυναμική της τον Καρίμ Αντεγέμι, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ντόρτμουντ για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντεγέμι, ενός ταλαντούχου επιθετικού.»
Ο 24χρονος Γερμανός διεθνής ακραίος επιθετικός είχε προγραμματίσει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μπορούσια, με συμβόλαιο που θα διαρκούσε έως το καλοκαίρι του 2030. Ωστόσο, όπως αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ, οι σχέσεις του με τον προπονητή Νίκο Κόβατς δεν ήταν οι καλύτερες, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση να μετακομίσει στην Ισπανία.
Η μεταγραφή του Αντεγέμι στην Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε με κόστος που δεν ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Η νέα αυτή πρόκληση αναμένεται να αναδείξει τις ικανότητές του στην ισπανική Λα Λίγκα.
![]()

