Μήνυμα ενότητας από τη λίμνη Κόμο έστειλαν Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος για την Euroleague

Μήνυμα ενότητας από τη λίμνη Κόμο έστειλαν Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος για την Euroleague

Μήνυμα ενότητας από τη λίμνη Κόμο έστειλαν οι ιδιοκτήτες των ομάδων-μετόχων της Euroleague Commercial Assets (ECA), έπειτα από τη συνεδρίασή τους στη λίμνη Κόμο πριν από λίγες ημέρες. Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τις δηλώσεις τους, μετά τη διήμερη συζήτηση για το μέλλον της διοργάνωσης και το κοινό όραμα που διαμορφώθηκε για τη λίγκα.

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Στη σχετική ανακοίνωση της Euroleague αναφέρεται ότι το μήνυμα από τη λίμνη Κόμο ήταν σαφές: η Euroleague Basketball και οι σύλλογοι που τη συναποτελούν είναι ενωμένοι, ευθυγραμμισμένοι και προσηλωμένοι στη δημιουργία του ισχυρότερου δυνατού μέλλοντος για το μπάσκετ στην Ευρώπη. Κοινό όραμα για τη λίγκα σχηματίστηκε μετά τις επαφές των στελεχών της διοργάνωσης με τους ιδιοκτήτες των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σε δηλώσεις προχώρησαν και οι ιδιοκτήτες των δύο ελληνικών συλλόγων που συμμετέχουν στη Euroleague. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έστειλαν μήνυμα κοινής πλεύσης για τις 13 ομάδες-μετόχους της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Αυτή η ημέρα που βρισκόμαστε εδώ στο Κόμο είναι ιστορική, είναι ένα πραγματικό milestone για το μέλλον της EuroLeague».

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μείνουμε ενωμένοι και να αποφασίσουμε μαζί για το κοινό μας συμφέρον», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισήμανε: «Η ανάπτυξη πρώτα από όλα. Πρέπει ο ένας να πάρει παράδειγμα από τον άλλο, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, να ανταλλάξουμε ιδέες και ίσως κάποιες πληροφορίες, έτσι ώστε να βελτιωθεί συνολικά η διοργάνωση, γιατί όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι».

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την EuroLeague. Πρέπει να είμαστε μαζί και ενωμένοι».

Ο διοικητικός ηγέτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, σημείωσε: «Δημιουργήσαμε κάτι πριν από 26 χρόνια και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα αν μείνουμε ενωμένοι».

Πηγή Φωτό: Euroleague

Loading

Play