Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, μόλις είχε επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό στους προσαγωγούς, αλλά τέθηκε ξανά νοκ-άουτ από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουβέντους, αυτή τη φορά λόγω προβλήματος στο γαστροκνήμιο. Ο Σέρβος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής (6/4) αναμέτρησης με την Τζένοα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν μία χαμηλού βαθμού θλάση στον υποκνημίδιο μυ. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο 26χρονος φορ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.
Ο Βλάχοβιτς, ο οποίος κατέχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη Serie A, είχε χάσει περίπου 3,5 μήνες της τρέχουσας περιόδου (από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τα μέσα Μαρτίου) λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς. Επέστρεψε στις 21/3, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Σασουόλο. Μέχρι στιγμής, έχει συμμετάσχει σε μόλις 14 αγώνες στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα, με απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με τους «μπιανκονέρι» λήγει το καλοκαίρι.
Η Γιουβέντους, χθες, νίκησε την Τζένοα με 2-0 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του καμπιονάτο, ένα βαθμό πίσω από την Κόμο, η οποία προς το παρόν κατέχει την τέταρτη θέση που εξασφαλίζει εισιτήρια για το Champions League.
![]()

