Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι φοβόταν να τον μαρκάρει
Ο ποδοσφαιριστής Ματάις Ντε Λιχτ ήταν από αυτούς που είδε τον Κρίστιαν Έρικσεν να επιστρέφει στην ενεργό δράση με τη φανέλα της Εθνικής Δανίας μετά τη σοκαριστική κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο το περασμένο καλοκαίρι.
Ο Δανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως αλλαγή στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ολλανδία.
Ο παίκτης της Γιουβέντους από την πλευρά του είπε ότι όταν τον είδε να μπαίνει στο γήπεδο, ανατρίχιασε ολόκληρος και κάποιες φορές φοβόταν να τον μαρκάρει.
«Δεν είναι εύκολο να μαρκάρεις τον Έρικσεν. Όταν μπήκε στο γήπεδο, ανατρίχιασα ολόκληρος. Μερικές φορές φοβόμουν να τον μαρκάρω, να τον πλησιάσω. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να βγάλεις από μέσα σου αυτή τη σκέψη, αλλά πρέπει όμως να έχουμε και λίγο ανθρωπιά».
Δείτε επίσης: O’ Jogo: «Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Ζοάο Ενρίκες»
- Περιορισμένες οι επιπτώσεις στην οικονομία, αν εφαρμοστεί η εκεχειρία στη Μ. Ανατολή, δηλώνει ο Κωστής Χατζηδάκης
- Η Ντόλι Πάρτον επιστρέφει στο Λας Βέγκας μετά από 32 χρόνια
- Απεργίες διαρκείας από τα συνεργεία αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα για το ψηφιακό πελατολόγιο της ΑΑΔΕ
- Εκτόξευση του πρώτου ελληνικού CubeSat: Ο DUTHSat-2 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη διαστημική τεχνολογία
- Ηχορύπανση: Οι σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία εκατομμυρίων Ευρωπαίων