Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί να κινείται για την ενίσχυση της ομάδας με τον Τσάβι να μην έχει στα πλάνα του τον Ντεπάϊ.
Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ντεπάι, μετά την απόκτηση των Φεράν Τόρες και Αντάμα Τραορέ, δεν είναι στα σχέδια του Ισπανού τεχνικού και ο Ολλανδός επιθετικός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με άλλες ομάδες, ώστε το καλοκαίρι ν’ αλλάξει εργοδότη.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Νάπολι είναι αυτή που πιέζει τον ατζέντη του, καθώς θεωρεί πως ο 28χρονος άσος μπορεί να αντικαταστήσει τον Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος το καλοκαίρι θα περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Τορόντο FC.
Επίσης τρεις αγγλικές ομάδες, Αρσεναλ, Εβερτον και Νιούκαστλ έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του και το επόμενο διάστημα ο Ολλανδός άσος θα αποφασίσει σε ποιά ομάδα και χώρα θα συνεχίσει την καριέρα του.
Δείτε επίσης: Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αλφόνσο Σόουζα
- Αλέξης Χαρίτσης: «139 χρόνια μετά την απεργία του Σικάγο, τιμούμε τους σημερινούς εργατικούς αγώνες»
- ΚΚΕ: Να αποσυρθεί το ΠΔ 129/2025, οι κυβερνητικές δικαιολογίες είναι απλώς προφάσεις
- Υπογραφή υπουργικής απόφασης για διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων στην Πελοπόννησο και την Κρήτη
- Οι προκλήσεις της σχέσης τους: Γιατί ο Χιου Τζάκμαν και η Σάτον Φόστερ νιώθουν υπό πίεση;
- Σάντα: Ενθουσιασμένη για το Final-4 του Champions League στον Πειραιά