Τη συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ Ρέτζι Λιντς (27, 2.08) ανακοίνωσε ο Ηρακλής.
Πρόκειται για ένα αθλητή με υψηλά νούμερα ειδικά στα κοψίματα. Προέρχεται από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με την οποία έπαιξε στη VTB League και στο EuroCup.
Ο Λιντς φοίτησε στο κολέγιο του Ιλινόις για να καταλήξει στη Μινεσότα, όπου είχε 4,5 κοψίματα μέσο όρο (και 11.5 πόντους συν 8,5 ριμπάουντ) στην τελευταία του χρονιά.
Εκεί είχε προπονητή τον Ριτς Πιτίνο, γιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, Ρικ Πιτίνο.
Σε μια στροφή της καριέρας του… κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε συμφοιτήτριες του, υπόθεση για την οποία ο ίδιος δήλωνε την αθώοτητά του και παρέθεσε μάλιστα και σχετική συνέντευξη Τύπου.
Το 2018 πέρασε τον Ατλαντικό και πήγε στην Εσθονική Κάλεβ Κράμο όπου είχε 7.5 πόντους και 2.5 μπλοκς, το 2019 στην Ιταλική Ουράνια Μιλάνο, στην Α2 Ιταλίας. “Εγραψε” 11.3 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 3.5 τάπες μέσο όρο ανά αγώνα.
Πέρσι πήγε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν όπου σε 18 αγώνες στη VTB League είχε 7.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 τάπες μέσο όρο ανά αγώνα.
Δείτε επίσης:
- Συνελήφθη 19χρονος Πακιστανός για παροχή καταλύματος σε παράτυπους μετανάστες στη Θεσσαλονίκη
- Τραμπ: Απειλεί με περικοπές στις επιδοτήσεις των εταιρειών του Μασκ – Χωρίς χρηματοδότηση, κινδυνεύει να κλείσει
- Η ΕΕ αποδέχεται τον δασμό Τραμπ 10% για να αποφύγει «καταιγίδα» 50% – Ζητά εξαιρέσεις σε κρίσιμους τομείς
- Υπογραφή τριών πρώτων αναπτυξιακών καθεστώτων με επιδότηση 450 εκατ. ευρώ για το 2025
- Καύσωνας: Ανησυχία για εκτενείς πυρκαγιές στην Ευρώπη και δυσοίωνες προβλέψεις για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους από τη ζέστη
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ