Ο Θεοχάρης Τσιγγάρας συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στη Super League κατά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Η πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε ως παίκτης του ΠΑΟΚ στις 28 Ιουνίου 2020, όταν η ομάδα του κέρδισε 2-0 τον Άρη. Μέχρι σήμερα, έχει αγωνιστεί σε 48 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ένα γκολ.
Από την αρχή της σεζόν 2024-25, ο Τσιγγάρας συνέχισε την καριέρα του στον Ατρόμητο. Εκεί έχει συμμετάσχει σε 52 αγώνες πρωταθλήματος και έχει πετύχει δύο τέρματα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Super League. Συνολικά, με τον Ατρόμητο έχει 59 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Με τον ΠΑΟΚ, ο Τσιγγάρας έχει αγωνιστεί σε 81 παιχνίδια με δύο γκολ. Η πορεία του στην Super League δείχνει τη σταθερή του απόδοση και την εξέλιξή του ως παίκτης. Η μετάβαση από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο φαίνεται να έχει προσφέρει νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και συμμετοχή σε περισσότερους αγώνες.
![]()

